Voorzieningen

Wifi

Op de volledige camping is er draadloos internet ter beschikking. U kan gratis inloggen, met een beperkte verbinding, via uw Facebook account of door het wachtwoord dat ter beschikking is gesteld.

Minigolf

Omdat ontspanning heel belangrijk is tijdens uw vakantie, stellen wij u verschillende recreatie mogelijkheden voor. Bij de ingang kan iedereen zich tenvolle uitleven op de 9 holes van het mini-golf terrein.

Speelplein

Over en naast het hoofdgebouw hebben we een volledig vernieuwd speelplein, aangelegd in 2008. Het is voorzien van verschillende speeltoestellen, basketbalring, een ping-pongtafel, baby-foot en een petanque baan. Jong en oud zullen zich hier thuis voelen.

Speelweide

Op de kleine speelweide kunnen kinderen terecht om te ravotten en/of bal-pluim sporten uit te oefenen.

Sanitair

Centraal op de camping bevindt zich het sanitair complex. Deze bevat vier douches, twee wasbekkens, vier toiletten en een douche met toilet voor gehandicapten. Naast het tentenplein is er een klein sanitair gebouw, uitgerust met vier toiletten, twee wastafels en een uitgietbak voor chemische toiletten. Douche munten zijn te verkrijgen in de receptie.

Afwas

In het wassalon zijn er twee wasbekkens beschikbaar voor het wassen van vuile schotels voor trekkers.

Wassalon

Het wassalon bestaat uit twee wasmachines, twee droogtrommels en twee wasbekkens voor het wassen van vuile schotels voor trekkers. Munten voor de machines zijn verkrijgbaar in de receptie.

Hondenweide

Op de hondenweide kan u uw viervoeter even laten uitlopen. We vragen wel dat u het plein net achterlaat bij vertrek.